„Renault“ vairuotojas ir keleivis išvežti į ligoninę.

Į Elektrėnų ligoninę apžiūrai išvežtas ir „Honda“ vairuotojas. Pareigūnų duomenimis, jis girtas.

DELFI skaitytojas, važiavęs ta pačia kryptimi Kauno link, pasakojo, kad "Honda" jį aplenkė tokiu greičiu, kad jo automobilis net susiūbavo. Netrukus "Honda" rėžėsi į "Renault" galą. Vienas vairuotojų nufilmavo įžūlaus ir girto vairuotojo kelionę. Pasak vaizdo įrašo siuntėjo, "Hondos" vairuotojas demonstravo ir neaiškius gestus.

DELFI skaitytojas ir tuo metu ten važiavusio "VW Passat" vairuotojas puolė prie "Renault". Sudaužyto automobilio vairuotojas iš mašinos išlipo be didesnių vargų, tačiau keleivis (abu - jauni vyrai) išlipo labai sunkiai, pasak liudytojų, jam stipriai sužalota nugara.

Po to vyrai puolė prie avariją sukėlusio automobilio "Honda". Pamatytas vaizdas juos pribloškė - visiškai girtas vairuotojas (pasak liudininkų, iki 30 metų) sėdėjo prie vairo, gėrė degtinę iš butelio ir bandė prisidegti cigaretę.

Įtūžusiems vyrams jis ramiai pareiškė: "Daužykit, jei norit. Man yra dzin".

Netrukus "Honda" vairuotojas išlipo iš savo mašinos ir pabandė pasprukti į mišką. Tačiau "VW Passat" vairuotojas jį sučiupo už pakarpos ir įmetė atgal į jo mašiną. Netrukus atlėkė ir policijos patruliai.

DELFI skaitytojas, matęs visą tai, užbaigė pasakojimą: "Tokio asilo-žmogaus dar nebuvau matęs".


Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją ir nuotraukas.