Net trijų mėnesių vairavimo stažą turintis, automobilio "Nissan Almera" vairuotojas Arnas K., gim. 1989 m., skubėdamas į darbą, užvažiavo ant saugumo salelės, nuvertė vieną kelio ženklą, nukirto naują šviesoforą ir, ištaškęs saugaus eismo padargus, nuskriejo į stotelėje stovintį keleivinį 1-ojo maršruto autobusą - trenkėsi į jo šoną.

Tuo metu autobusų stotelėje vyko įlaipinimo-išlaipinimo procedūros. Pasak, autobuso 62 metų vairuotojo Andriaus M., keleiviai per avariją nenukentėjo. Sveikas liko ir avariją sukėlęs jaunuolis, jo
automobilyje išsiskleidė oro pagalvės.

Vaikinas aiškino, kad per skubėjimą jis nenusivalė aprasojusių langų. To užteko, kad jis, važiuodamas atnaujinta Minijos gatve, nepamatytų kai kurių gatvių projektuotojų sprendimų, kurie verčia vairuotojus pasukinėti vairą.

Atvažiavę šviesoforo šeimininkai kraipė galvas. Brangus įrenginys pastovėjo vos pusmetį. Neseniai buvo įjungtas. Pradėjo reguliuoti komplikuotą šios vietos eismą, o dabar liko tik po gatvę ištaškytos
detalės. Vyrai nuo gatvės surinko kai kurias šviesoforo lūženas, kurias dar bus galima panaudoti, kaip atsargines detales.