Vakaroję ir iki ankstyvo ryto virtuvėje užsibuvę Viktoras ir Rasa tuo metu, kai automobilis "Audi 80" atskrido J. Janonio gatve ir tėškėsi į Gulbių gatvės kieme stovinčius du automobilius, stovėjo prie virtuvės lango. Vienas iš sudaužytų automobilių - "BMW 530" priklauso Viktorui. Jis vėliau papasakojo, kad išgirdo posūkyje žviegiančią mašiną, po to pamatėi, kaip automobilis "Audi", iščiuožęs į prieśingo eismo pusę, šonu trenkėsi į bordiūrą, nukirto kelio ženklą ir trenkėsi iš pradžių į BMW, po to, apsisukęs, galu vożė į automobilį "Nissan Almera".

Kompanija, išpuolusi iś namo, akimirksniu patyrė, kad jaunutis "Audi" vairuotojas yra girtas, vos pastovi ant kojų, šlebizavoja nesąmones ir šlubuoja.

Iki atvykstant pareigūnams, jaunuolis nukentėjusiems papasakojo, kad gėrė "alaus, alaus, po to degtinės", o po to nieko neatsimena.

Policijos alkoholio matuoklis nustatė lengvą girtumo laipsnį - 1.49 prom. alkoholio. Medikų pagalbos jam neprireikė, jis išvežtas į komisariatą, automobilis uždarytas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę.

Avariją sukėlęs Andrius K., gim. 1993 m., vairuotojo pažymėjimą gavo tik šių metų sausio mėnesį.