Vilniaus apskrities policijos duomenimis, apie 12 val. 45 min. Šalčininkų r., kelyje Šalčininkai-Vilnius, ties Parudaminio k., moteris, vairuodama automobilį, sukėlė avarinę situaciją.

Siekdama išvengti administracinės atsakomybės už kelių eismo taisyklių pažeidimą, vairuotoja davė 50 eurų kyšį Šalčininkų r. policijos pareigūnui.

Įtariamoji (gimusi 1971 m.) apklausta ir paleista. Policija surinko medžiagą dėl valstybės tarnautojo papirkimo.

Delfi duomenimis, vairuotoja mėgino papirkti Šalčininkų policijos vadą Andžejų Grudinskij. Pareigūnas, važiuodamas į darbą nežymėtu automobiliu „Škoda Octavia“, vos išvengė avarijos, kai prieš jį iš dešinės pusės išlėkė šalutiniu keliu važiuojantis „Opel“. Šis nulėkė Vilniaus link.

A.Grudinskij apsisuko ir pasivijęs sustabdė pažeidėją prie Marijampolio kaimo. Pareigūnas buvo uniformuotas, jis prisistatė vairuotojai ir paaiškino, kad ši pažeidė taisykles.

Tuomet moteris pasiūlė pareigūnui „susitarti“, nes esą vis tiek niekas nemato ir artėjančių Kalėdų proga pasiūlė 50 eurų.

Viršininkui teko kviesti pastiprinimą ir vežti vairuotoją į policijos komisariatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją