Autoavarijose žuvo 7 vairuotojai, 6 keleiviai, 1 pėsčiasis, 1 dviratininkas. Žuvusiųjų amžiaus vidurkis - 41 metai. Žuvo 11 vyrų ir 5 moterys.

Policijos departamento teigimu, dažniausia avarijų priežastis - saugaus greičio nesilaikymas.

Pavyzdžiui, Vilniuje, Minsko plento ir Gurių gatvės sankryžoje, šalutiniu keliu važiavę automobiliai "Opel Ascona", vairuojamas 33 metų Vilniaus rajono gyventojos, ir 22 metų to paties rajono gyventojo vairuojamas "Audi 100" nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu "Mercedes Benz 500". Įvykio metu žuvo automobilio "Opel" du keleiviai - 60 metų moteris ir 12 metų berniukas. Šio automobilio vairuotoja dėl daugybinių sužalojimų buvo paguldyta į Vilniaus greitosios pagalbos universitetinės ligoninės Reanimacijos skyrių, kur mirė. Nukentėjo ir "Mercedes" vairuotojas bei 27 metų keleivė - ji paguldyta į ligoninę.

Švenčionių rajone, kelyje Magūnai-Balingradas, kelio vingyje į dešinę, vairuojamo motociklo "Jawa 350" (be valstybinio numerio ženklo) nesuvaldė 21 metų šio rajono gyventojas. Motociklas įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir, nuvažiavęs nuo kelio, atsitrenkė į medį. Įvykio metu sunkius sužalojimus patyręs vairuotojas ligoninėje mirė.

Šią savaitę labai kraupi avarija įvyko Joniškio rajone, kelyje Ryga-Šiauliai- Tauragė-Kaliningradas. Keleivinis autobusas "Scania", priklausantis uždarajai akcinei bendrovei "Busturas" ir vairuojamas 48 metų šiauliečio (nustatyta, jog jis buvo neblaivus) nepraleido ir susidūrė su priešinga kryptimi per Mūšos upę tiltu važiavusiu ir pirmumo teisę turėjusiu mikroautobusu "Mercedes Benz Vito".

Įvykio metu žuvo pastarąjį automobilį vairavęs 34 metų vilnietis bei kartu važiavę 60 ir 48 metų keleiviai. 49 metų keleivė mirė vežama į ligoninę, o 68 metų - Joniškio ligoninės reanimacijos skyriuje. Žuvusieji - Vokietijos piliečiai. Dar du mikroautobuso keleiviai 68 metų vokietis ir 30-metė olandė paguldyti į Šiaulių ligoninę. Sužeisti ir autobuso vairuotojas bei septyni keleiviai. Tai didžiausias šiais metais eismo įvykis, nusinešęs penkių žmonių gyvybes.

Molėtų rajone, kelyje Stacijava-Skudutiškis, apsivertė automobilis "Audi 100 Avant". 31 metų molėtiškis, vairavęs automobilį, žuvo. Kartu važiavęs vienmetis keleivis gydosi ambulatoriškai.

Šilutės rajone, kelyje Kaunas-Jurbarkas-Šilutė-Klaipėda, automobilis "Mercedes Benz 100D", vairuojamas 34 metų šilutiškio, pervažiavo ir mirtinai sužalojo važiuojamojoje dalyje gulėjusį 32 metų šio rajono gyventoją.