17 metų laisvės atėmimas skirtas dar vienam šios gaujos nariui - 25 metų Vyčiui Čėsnai. Dviem nuteistiesiems - V.Čėsnai ir R.Baratinskui - teismas skyrė griežtesnes bausmes nei prašė valstybinis kaltintojas.

Bylos duomenimis, nuteistieji 1999 metais organizavo gaują ir 2000 metų gegužę nužudė Ričardą Pilsudskį, Vilmantą Čerešką, Raimondą Karpavičių ir Egidijų Gaudzevičių bei sužeidė Joną Velykį ir Rytį Baltrušaitį.

Bylos tyrimo metu taip pat buvo nustatyta, kad 1999 metais S.Narkevičius ir V.Gembutas kankino, pasmaugė bei miške užkasė Antaną Vaišnį.

Gaujos taikinyje buvo ne vienas žinomas regiono verslininkas.

Gauja grobdavo verslininkus, juos kankindavo, reikalaudavo išpirkos ir žudydavo. Pirmoji auka 2000 metų metų pavasarį buvo S.Narkevičiui prasiskolinęs A.Vaišnys. Jį gauja nužudė ir užkasė miške Kėdainių rajone. Po kiek laiko jo palaikus rado grybautojai.

Koncerno EBSW veikėjas Algirdas Pašukevičius buvo užpultas prie namų, bet jam pavyko pasipriešinti ir pasprukti. Nustatyta, kad tik už verslininko Gvido Galmino pagrobimą gauja gavo pinigų.

Už R.Baratinsko sodo namelyje įkalintą verslininką gauja reikalavo 30 tūkst. JAV dolerių. Dalį reikalaujamos sumos atvežė verslininko brolis.

2000 metų rudenį R.Baratinskas pasikvietė E.Karpavičių ir E.Gaudzevičių. Išviliojęs pažįstamus vyrus, nuvežė juos į netoli Josvainių miestelio Kėdainių rajone esančius karinius angarus. Iš ten bėgti bandęs E.Karpavičius buvo nušautas vietoje, o jo kolega po dvi dienas trukusių kankinimų taip pat buvo nužudytas.

Po šių nužudymų gauja nutarė atsikratyti verslininkus pažinojusiu R.Pilsudskiu. Šiam atvykus su V.Čereška ir J.Velykiu, vienas iš gaujos narių V.Gembutas šaudė į juos. J.Velykis apsimetė nušautu ir sugebėjo miške pasprukti nuo žudikų.

Gaujos nariai teisme neigė savo kaltę, o dėl kai kurių nusikaltimų kaltę vertė vienas ant kito.

Kauno apygardos teismo sprendimą nuteistieji per 20 dienų gali apskųsti Lietuvos apeliaciniam teismui.