Avarija įvyko Upės gatvėje, netoli Baltojo tilto, po kuriuo esančiame pastate yra įsikūrusios kelios užeigos, tarp jų ir vyninė „Vinchenso“, kur dirba kartu važiavęs vairuotojos draugas Ignas Survila. Beje, jiedu yra kolegos – Indrė Subačiūtė vienoje iš Vilniaus užeigų dirba padavėja.

Policijai mergina aiškino, kad važiuojant nuo kelio nuslydo vienas iš priekinių ratų, ji bandė tiesinti mašiną ir visureigis „Hyundai“ nulėkė į upę.

Jaunuolius gelbėtojai nukėlė nuo beveik visiškai apsemto merginos tėvo automobilio stogo. Iš pažiūros jiedu atrodė beveik nesušlapę, todėl manyta, kad jie išlipo per stoglangį. Bet paskui paaiškėjo, kad I. Survila išdaužė skęstančio visureigio šoninį langą ir 19-mečių pora per jį išsiropštė ant stogo.

Išgelbėtieji tvirtino nė kiek nenukentėję, bet greitosios pagalbos medikai vis dėlto nusprendė merginą nuvežti į ligoninę. Ten buvo galutinai įsitikinta, kad ji nenukentėjusi.

Beje, I. Subačiūtė yra agentūros „Supermodels“ modelis, o I. Survila užsienyje filmavosi keliuose filmuose ir netgi yra vaidinęs popiežių Karolį Wojtylą jaunystėje.