Abi jas miesto centre sužalojo bendrovei „Autrolis“ priklausantys troleibusai. Nukentėjusiosios dėl patirtų sužalojimų atsidūrė toje pačioje gydymo įstaigoje.

Pirmoji eismo nelaimė įvyko užvakar priešpiet. Apie 10.50 val. Kęstučio gatve važiavęs troleibusas „Solaris Trolino“ ties Muzikinio teatro stotele kliudė ir parbloškė į važiuojamąją kelio dalį išėjusią 84 metų E.N. Pirminiais duomenimis, moteris gatvę kirto ne pėsčiųjų perėjoje, nors pastaroji yra vos už keliasdešimties metrų. Atvykę greitosios pagalbos medikai troleibuso parblokštai moteriai konstatavo galvos bei kojos traumas ir nedelsdami nuvežė nukentėjusiąją į Kauno medicinos universiteto klinikas.

Dar vienas eismo įvykiui priskirtas incidentas įvyko 15.20 val. K.Donelaičio gatve važiavusio troleibuso „Škoda TR 14“ salone pargriuvo ir susižalojo taip pat 84 metų keleivė A.K. Policijos pareigūnų teigimu, nelaimė įvyko troleibuso vairuotojui staigiau stabdžius. Sužeidimų neišvengusi moteris netrukus atsidūrė Kauno klinikų medikų globoje.