Prieš antrą nakties Vievyje, magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda, į atitvarus atsitrenkė automobilis „Nissan Juke“. Nukentėjo jį vairavusi 33 metų moteris.

Prieš aštuntą ryto Kauno rajone, rajoniniame kelyje, automobilis „Citroën BX“, vairuojamas 44 metų vyro, slysdamas, tiesioje nuokalnėje kliudė priešinga kryptimi važiavusį „Fiat Stilo“. Nukentėjo „Fiato“ 22 metų keleivė.

Ryte, prieš aštuntą, Šiaulių rajone, krašto kelyje Bubiai–Ramučiai siaučiant pūgai, krovininis automobilis „Opel“ slidžiame kelyje įvažiavo į priešingo eismo juostą ir susidūrė su „Toyota Corolla“. Nukentėjo „Opelio“ 40 metų vairuotojas.

Aštuntą ryto dviejuose įvykiuose sužeisti 4 žmonės. Šiaulių rajone, magistralinių kelių A18 (Šiaulių aplinkkelis) ir A12 (Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas) sankryžoje 43 metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota Avensis“, sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su tiesiai važiavusiu „Ford Mondeo“. Šis automobilis nuo smūgio atsitrenkė į stovėjusį krovininį automobilį „Volvo“. Per įvykį nukentėjo „Ford“ 35 metų vairuotoja ir 9 metų keleivė.

Telšių rajone, magistraliniame kelyje A11 Šiauliai–Palanga, kelių priežiūros barstytuvą vairavęs 32 metų vyras suko į kairėje pusėje esantį įvažiavimą. Tuo metu į barstytuvo galą atsitrenkė jį lenkęs krovininis automobilis „Renault“, vairuojamas 55 metų vyro. Nukentėjo ir į ligoninę pristatyti šio automobilio 27-erių ir 61-erių keleiviai.

Dešimtą ryto Vilniuje, Minties ir Žirmūnų gatvių sankryžoje, 39 metų vyro vairuojamas automobilis „Saab 9-3“ įvažiavo į sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui ir susidūrė su į kairę sukančiu automobiliu BMW. Šiam degė žalias šviesoforo signalas. Nukentėjo BMW vairavusi 26 metų moteris.

Po vidurdienio Kelmės rajone, magistraliniame kelyje A12 Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas, automobilis „Audi A4“ atsitrenkė į priešingo eismo juosta važiavusio krovininio automobilio „Mercedes-Benz“ priekabą. Sužeista lengvojo automobilio 52 metų vairuotoja.

Pavakarę Telšių rajone, Eigirdžių miestelio teritorijoje, magistraliniame kelyje A11 Šiauliai–Palanga slidžiame kelyje į griovį nuvažiavo automobilis „Volvo“. Sužeistas 63 metų vairuotojas.

Nuo metų pradžios eismo avarijose žuvo 115 žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją