Pranešimas apie įvykį buvo gautas pirmadienį 22.14 val.

Gelbėtojams buvo pranešta, kad gali būti nukentėjusių, prispaustų žmonių.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad ugniagesiai rado prie pastato prisispaudusį automobilį, žmonės iš transporto priemonės buvo išlipę, juos apžiūri medikai.

Ugniagesiai atjungė BMW automobilio akumuliatorių, kad neįvyktų degimas. Stengiamasi transporto priemonę patraukti nuo pastato.

Liudininkai Delfi papasakojo, kad BMW automobilis rėžėsi į „Senosios kibininės“ pastatą.

Žmonės informavo, kad transporto priemonę vairavo stipriai nuo alkoholio apsvaigusi moteris, tačiau policija paneigė tai. Turimais pareigūnų duomenimis, transporto priemonę vairavo vyras, kuris, kaip nustatyta, blaivas, kartu važiavo neblaivi moteris.

Anot policijos, asmenys sužalojimų nepatyrė, jautė tik išgąstį.

Ant į avariją patekusio BMW priklijuotas daug apie vairuotoją pasakantis lipdukas - „Guldyk spydaką“.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Trakų priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, bei Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)