Ukmergės ugniagesiai pagalbos prašymo sulaukė 13 val. 37 min. Pranešta, kad maždaug devynerių berniukas ėmė skęsti upėje.

Atvykę gelbėtojai nėrė į Šventosios upę ieškoti vaiko. Tik praėjus valandai skendęs vaikas buvo surastas. 14.49 val. jis ištrauktas iš vandens, Berniuko gyvybė jau buvo užgesusi.

Ugniagesių duomenimis, per savaitgalį jie gavo tris pranešimus apie nuskendusius žmones.

Šeštadienį 10.13 val. Kauno rajone, Ringaudų seniūnijoje esančiame Luobinės kaime, Kaimynų gatvėje esančiame Gaižėnų tvenkinyje nuskendo vaikinas. Pranešta, kad jis paniro po vandeniu, neišnyra. Atvykus, žmogaus vandens paviršiuje nesimatė. 10.50 val. rastas nuskendęs vyras, kuris ištrauktas į krantą.

Apie 11.27 Kretingos rajono ugniagesiai sulaukė pranešimo, kad Kūlupėnų seniūnijoje, Prystovų kaime buvo gautas policijos pagalbos prašymas. Sodybos tvenkinyje reikalinga atlikti galimai nuskendusio žmogaus paiešką. Atvykus, išžvalgytas 300 m² ploto tvenkinys, skenduolis nerastas.

Telšių rajone 18.37 val. pranešta, kad Nevarėnų sen., Morkiškių kaime esančiame sodybos tvenkinyje skęsta žmogus. Atvykus, išžvalgytas 5 arų ploto vandens telkinio dugnas. 19.22 val. rastas skenduolis.

Sekmadienį vienas žmogus vandenyje susižalojo. Laimei, jį pavyko išgelbėti.