Į įvykio vietą išsiųstos Raseinių ugniagesiai gelbėtojai, policija, greitosios pagalbos medikai.

Avarija įvyko maždaug 5 km nuo Šiluvos. Pasak gelbėtojų, visi nukentėjusieji - suaugę žmonės.

Paaiškėjo, kad prispausti du žmonės. Ugniagesiai gelbėtojai iš „Volvo S60“ ištraukė vyrą ir moterį, jie perduoti medikams.

Iš automobilio „Audi A4“ avarijos metu iškritęs vairuotojas žuvo. Gelbėtojai jį rado griovyje.

Trečiojo automobilio - „VW Caddy“ - vairuotojas sužalotas nesmarkiai.

Tuo nelaimės nesibaigė: vieno iš atskubėjusių greitosios pagalbos automobilių vairuotojas, lipdamas iš kabinos, susilaužė koją.

Vėliau policija patikslino avarijos aplinkybes: automobilis „Audi A4“, vairuojamas vyro (gim. 1991 m.), lenkimo metu išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiais automobiliais „WV Caddy“, vairuojamu vyro (gim. 1989 m.) ir „Volvo S60“, kurį vairavo vyras (gim. 1991 m.). Per eismo įvykį žuvo automobilio „Audi A4“ vairuotojas. Sužaloti automobilio „Volvo S60“ vairuotojas (galvos smegenų trauma ir kraujavimas į smegenis, smegenų sukrėtimas, galvos plėšta žaizda, alkūnės nubrozdinimas, kelio girnelės lūžis) ir 26 metų keleivė (abiejų čiurnų, rankos riešo lūžiai, galvos smegenų trauma ir kraujavimas į smegenis bei įtariamas šlaunikaulio lūžis). Abu paguldyti į Kauno klinikas.

Automobilio „VW Caddy“ vairuotojas galvos smegenų traumą, alkūnės nubrozdinimą, įtariamą čiurnos lūžį po medikų apžiūros gydosi ambulatoriškai.