Pranešimas apie nelaimę buvo gautas pirmadienį 23.52 val. skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Panevėžio policija DELFI informavo, kad, pirminiais duomenimis, Pasvalio r., kelio Panevėžys–Pasvalys–Ryga 24-ame km, automobilis „BMW 535i“, vairuojamas vyro (gim. 1980 m.), išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su krovininiu automobiliu „Volvo FH“ su puspriekabe, vairuojamu vyro (gim. 1962 m.).

Po smūgio automobilis „BMW 535i“ tapo nevaldomas ir susidūrė su krovininiu automobiliu „Skania“ su puspriekabe, vairuojamu vyro (gim. 1977 m.).

Kraupios avarijos metu žuvo BMW vairuotojas (gim. 1980 m) ir jo žmona (gim. 1986 m.).

Lietuvos kelių policijos tarnyba patikslino informaciją dėl kraupios avarijos. Pasirodo, kad BMW automobilis buvo registruotas Suomijoje, jo vairuotojas – Turkijos pilietis, o žuvusi moteris – suomė.

Taip pat sužalojimus patyrė ir be tėvų liko trys mažamečiai vaikai (11 ir 9 metų berniukai ir 3 metų mergaitė). Visi trys mažamečiai paguldyti į ligoninės reanimacijos skyrių.

Įvykis tiriamas.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Pasvalio priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai, bei Panevėžio vyriausiajam policijos komisariatui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)