Pranešama, kad rugpjūčio 12 d., apie 19 val. 30 min., Kėdainių r., kelyje Jonava-Kėdainiai, ties Ragožių k., susidūrė trys lengvieji automobiliai.

Pirminiais duomenimis, žuvo keleivė (gim. 1969 m.) ir sužaloti 2 vairuotojai (gim. 1970 m. ir 1989 m.).

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad į šią tragišką avariją buvo išsiųstos 3 ugniagesių autocisternos.

Pasirodo, kad avarijos metu buvo prispausti du žmonės: moteris ir vyras.

Gelbėtojams atvykus į eismo nelaimės vietą, automobilyje įkalinta moteris jau buvo be gyvybės ženklų. 19.50 val. nukentėjusioji buvo ištraukta iš sumaitoto automobilio, medikai dar bandė kovoti dėl moters gyvybės, tačiau nesėkmingai – jai buvo konstatuota mirtis.

Taip pat sumaitotame automobilyje buvo prispaustas ir vyriškis. Teigiama, kad 19.53 val. nukentėjusysis buvo išvaduotas ir perduotas medikams.

Aplinkybės nustatinėjamos.

Papildyta

Policija teigia, kad mikroautobusas „Ford Transit“, vairuojamas vyro (gim. 1989 m.), atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį bei pristabdžiusį automobilį „Renault Laguna“, vairuojamą vyro (gim. 1970 m.).

Po susidūrimo automobilis „Ford“ nuvažiavo nuo kelio ir apvirto, o automobilis „Renault“, išvažiavęs į priešingos krypties eismo juostą, susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu automobiliu „VW Touran“, vairuojamu vyro (gim. 1989 m.).

Per eismo įvykį nukentėjo automobilio „Renault“ vairuotojas, kuris dėl daugybinių kūno sužalojimų paguldytas į Kauno ligoninę bei keleivė (gim. 1969 m.), kuri nuo gautų daugybinių sužalojimų įvykio vietoje mirė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)