Apie 19.45 val. buvo gautas pranešimas, kad Plungės rajone, Šiaulių pl. ties Grumblių kaimu, kelyje Plungė-Telšiai, kaktomuša susidūrė du automobiliai.

Pirminiais duomenimis, transporto priemonėse buvo įkalinti trys asmenys. Medikai į ligoninę išgabeno net šešis asmenis. Kol kas nežinoma ar nelaimėliai stipriai sužaloti.

Paaiškėjo, kad susidūrė „Audi“ ir „Rover“ automobiliai.

Žmonės feisbuke dalinasi informacija, kad po smūgio abu automobiliai atsidūrė griovyje. Pradeda formuotis spūstys.

Įvykio vietoje dirba medikai, ugniagesiai bei policijos pareigūnai.

Papildyta

Tą pačią dieną, apie 22 val. 20 min., buvo gautas iš medikų pranešimas, kad automobilio „Rover“" vairuotojas nuo patirtų sužalojimų ligoninėje mirė.

Dar papildyta

Plungės r., Grumblių k., susidūrė du automobiliai „Audi A4“, vairuotas blaivaus (0.00 prom.) 1962 m. gimusio vyro ir „Rover“, vairuotas 1970 m. gimusio vyro.

Pirminiais duomenimis automobilio „Rover“ vairuotojas išvažiuodamas iš Ežero g. į kelią Šiauliai-Palanga, nepraleido pagrindiniu keliu nuo Palangos važiavusio automobilio „Audi A4“, dėl ko automobiliai susidūrė ir nuvažiavo nuo kelio.

Automobilyje „Rover“ priekinėje keleivio sėdynėje sėdėjo 1998 m. gim. blaivi moteris, jai nustatytas bendras kūno sumušimas,gydoma ambulatoriškai.

Galinėje „Rover“ sėdynėje sėdėjo 1969 m. gim. vyras (1.42 prom.), ir 1971 m. gim. vyras (1.64 prom.), jam diagnozuotas šlaunikaulio lūžis.

Paimtas kraujas rodo, kad „Rover“ vairuotojas buvo blaivus.