Pranešimas apie nelaimę buvo gautas 9 val. Skuode, Vytauto gatvėje, techninės apžiūros cente, įvyko nelaimingas atsitikimas.

Pirminiais duomenimis, techninės apžiūros specialistas (gim. 1959 m.) buvo duobėje, skirtoje apžiūrėti automobilius, kai moters vairuojamas automobilis jį prispaudė.

Vyriškis buvo skubiai nuvežtas į ligoninę. Jis reanimacijos skyriuje mirė nuo sužalojimų.

Anot techninės apžiūros stoties atstovo Ronaldo Gabarto, vyrą partrenkusi moteris tikriausiai sumaišė greičio ir stabdžio pedalus. Automobilis, kuriuo buvo partrenktas darbuotojas, buvo su mechanine pavarų dėže.

Pašnekovas pasakojo, kad pirminiais duomenimis vyrą partrenkęs automobilis po įvykio išlėkė iš techninės apžiūros garažo. Pasirodo, kad žmonės automobilį apvertė tam, kad ištraukų prispaustą vyrą.

Bendrovės „Telšių TAC“ techninės apžiūros stotyje buvo sužalotas kontrolierių K. P. (gim. 1959 m.), kuris įmonėje dirbo daugiau nei penkiolika metų.

Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacijos „Transeksta“ vadovas Gintautas Šlėderis bei „Telšių TAC“ direktorius Arvydas Plienius reiškia nuoširdžią užuojautą žuvusio kolegos šeimai. Jų teigimu, tai pirmas toks skaudus incidentas per visą 25 metų techninės apžiūros sistemos gyvavimo istoriją.

Bendrovės pranešime rašoma, kad nelaimės aplinkybes tiria policijos pareigūnai, todėl kol kas incidento detalės nėra atskleidžiamos. Aišku tik tai, kad automobilis „Volkswagen Jetta“, pagamintas 1987-aisiais, priklausė ne prie mašinos vairo sėdusiai moteriai, o jos giminaičiui. Techninės apžiūros informacinėje sistemoje taip pat užfiksuota, kad ši transporto priemonė galiojančių TA dokumentų neturėjo – paskutinį kartą buvo tikrinta prieš trejus metus.

Policija informavo, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas.