Avarija įvyko apie 17.30 val. ties Sabališkių kaimu, Elektrėnų savivaldybėje.

Eismas uždarytas į Kauno pusę.

Pirminiais duomenimis, per avariją sužaloti trys žmonės, vienas jų buvo prispaustas. Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, vieną žmogų ugniagesiai vadavo iš automobilio nuolaužų.

Papildyta 18.10 val.: Kaip Delfi.lt sakė Vilniaus apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja, susidūrė BMW ir „Ford“ automobiliai. BMW automobilio vairuotojas sukėlė avariją ir sužalojo tris žmones. Visi nukentėjusieji gyvi, jie išvežti į ligoninę.

Po avarijos paaiškėjo, kad avarijos kaltininkas girtas. Pareigūnų duomenimis, BMW vairuotojui nustatytas 1,80 prom. girtumas.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo sunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, <...> veiką sukėlė būdamas neblaivus ar apsvaigęs nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų, baudžiamas laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Papildyta 18.59 val.: Avarijos vietoje dirbant pareigūnams, į specialius bokštelius, paskui – ir į tarnybinį automobilį rėžėsi „Toyotą“ vairavusi moteris. Pareigūnų automobilis sumaitotas nepataisomai.

Pareigūnai buvo išlipę iš automobilio, tad nenukentėjo. Moteriai prireikė medikų pagalbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)