Manoma, kad girto ir neturinčio vairuotojo pažymėjimo jaunuolio vairuojamas 25 metų senumo nedraustas, techniškai netvarkingas automobilis tamsoje, per lijundrą ir rūką lėkė dideliu greičiu. Posūkyje mašinai nulėkus nuo kelio žuvo A. B., o vairuotojas ir 29 metų keleivis R. L. buvo sužaloti. Visi automobilyje buvę telšiškiai, policijos žiniomis, buvo girti.

Telšių medikai įtarė, kad vairuotojui lūžo stuburo slankstelis, bet jis atsisakė gydytojų pagalbos. Vis dėlto jis buvo nugabentas į Šiaulius. Ten, patikrinus tomografu, buvo nustatyta, kad stuburas nelūžęs. Todėl iš ligoninės V. B. buvo išvežtas į areštinę. R. L. sužalotas daug sunkiau, jis gydomas ligoninėje.

Visi automobilyje buvę vyrai seniai žinomi policijai. Žuvusysis ne kartą buvo baustas už Kelių eismo taisyklių ir viešosios tvarkos pažeidimus. Vairuotojas ne tik daug kartų baustas administracinę tvarka, jam 2003 metais buvo iškelta ir baudžiamoji byla dėl plėšimo, bet vėliau ji buvo nutraukta susitaikius su nukentėjusiuoju. 2004 - 2006 metais jis sukėlė tris avarijas būdamas girtas ir kaskart pabėgdavo iš įvykio vietos.
Telšių PK nuotr.
Telšių PK nuotr.
Telšių PK nuotr.