Priemonės metu dirbo 12 pareigūnų, kurie patikrinę per 400 transporto priemonių, išaiškino 59 Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Iš viso nustatyta 24 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejai. Nustatytą greitį nuo 21 iki 30 km/val. viršijo 14 vairuotojų, nuo 31 iki 40 km/val. - 7, nuo 41 iki 50 km/val. - 1, per 50 km/val. - 2. Išanalizavę prevencinės akcijos rezultatus, pareigūnai priėjo prie išvados, kad dažniausiai buvo viršijamas greitis nuo 21 iki 30 km/val.

Be privalomosios techninės apžiūros vyko 3 vairuotojai, be civilinės atsakomybės draudimo - 4, neužsisegę saugos diržo - 7, be vairuotojo pažymėjimo - 2. Vairuodami mobiliojo ryšio priemone naudojosi 3 vairuotojai. 5 transporto priemonėms buvo panaikinta privalomoji techninė apžiūra dėl dygliuotų padangų ar netinkamų automobilių žibintų naudojimo.

Vieno į specialią priemonę vykusio ekipažo pareigūnams pavyko sulaikyti eismo įvykį sukėlusį ir sprukusį vairuotoją bei keleivį. Apvirtus automobiliui buvo sužaloti vyras ir moteris, o kaltininkai nuo atsakomybės bėgo link Baisogalos. Šalia kelio Raseiniai-Baisogala esančiuose krūmuose policininkai netruko pastebėti panašų automobilį, o netoliese rapsų lauke - ir du įtariamus pažeidėjus, kurie išvydę, kad yra susekti, bandė bėgti ir slėptis rapsuose. Stipriai apgirtę ir agresyvūs kaltininkai atsakomybės neišvengs - jie buvo sulaikyti ir pristatyti į policijos komisariatą.

Reido metu neišvengta ir taurelės mėgėjų, nustatyti 5 neblaivūs vairuotojai, tačiau 2 vairuotojų neblaivumo laipsnis neviršijo leistinos alkoholio kiekio koncentracijos kraujyje. Ne gana to, buvo sulaikyti ir į komisariatą pristatyti 2 asmenys - vienas už narkotinių medžiagų laikymą, kitas, nes gabeno 8 litrus naminės degtinės.

Atkreipiame vairuotojų dėmesį, kad policijos pareigūnai nuolat, ypač artėjančios vasaros metu, organizuos prevencines priemones.

Pasak Lietuvos kelių policijos tarnybos Specialios paskirties skyriaus viršininko Tado Juozumo, policijos priemonės vyks išties intensyviai pasirinktose vietose ir tam tikru laiku - nebus pamiršta nė viena apskritis, tačiau kada ir kur važiuos respublikinės kelių policijos patruliuojančios pajėgos, nebus viešinama. „Prireikus, gali būti stabdomas eismas ir tikrinamas vairuotojų blaivumas, taip pat kontroliuojamas transporto priemonių važiavimo greitis, pavojingas ir chuliganiškas vairavimas - bus kreipiamas dėmesys į visus pažeidimus be išimties", - informavo T. Juozumas.