Marijampolės apskrities policija praneša, kad vagys Vilkaviškio rajono savivaldybės teritorijoje siautėjo nuo spalio 22-os iki 24-os d.

8 val. ryto Vilkaviškio r. sav., Bartninkų sen., šalia kelio Patilčiai-Bartninkai-Kaupiškis, iš laukuose stovėjusio ekskavatoriaus „CAT“ pavogta apie 300 litrų nežymėto dyzelino ir du akumuliatoriai. Iš toje pačioje vietoje stovėjusio ekskavatoriaus „Komatsu 210“ pavogta apie 200 litrų nežymėto dyzelino ir du akumuliatoriai. Padaryta turtinė žala siekia apie 2300 eurų.

Spalio 22 d. apie 23 val. 30 min iš Matlaukio k. Beržyno g. stovėjusio asfalto klotuvo „VOGELE SUPER 1600-2“ pavogta apie 100 litrų dyzelino ir ant žemės galimai išleista variklio alyva.

Iš greta stovėjusio volo „BOMAG BW 151 AC-2“ pavogta apie 80 litrų dyzelino. Padaryta turtinė žala siekia apie 300 eurų.

Dėl vagysčių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją