Tik prasidėjus reidui Rimkų gatvėje sustabdytas jaunuolis, kuriam nustatytas nedidelis - 0.16 prom. alkoholio kiekis. Jis puolė ginčytis, kad nieko negėręs. Paprašytas nueiti iki policijos automobilio, jaunuolis pradėjo spurdėti, tačiau paaiškinus, kad jam tereikia pasirašyti žurnale, kad yra teigiamas herojus - leistina alkoholio norma neviršyta, nurimo. Pasirašė ir prisipažino, kad kažkada, dar dieną, gėręs alaus.

Dėl alkoholio kiekio nustebo ir kitas vairuotojas. 0.25 prom. taip pat leistina norma. Vyriškis aiškino, kad dvi savaites vairavęs vilkiką, ketvirtadienį grįžęs, pasigėręs ir nesitikėjęs, kad penktadienį vakare pripūs. Vyriškis apsidžiaugė, kad vairavo savo mašiną, ne vilkiką, nes antraip būtų turėjęs bėdos.

Į bėdą pakliuvo kito vilkiko vairuotojas. Vyriškis, iš kurio atimta teisė vairuoti už vairavimą išgėrus, vairavo sunkiasvorę techniką. Sustabdytas jis paaiškino, kad dirba bankrutuojančioje firmoje kurioje yra trys vilkikai ir vienas vairuotojas. Tai jis - neturintis vairuotojo pažymėjimo.

Netrukus buvo sustabdytas pirmasis neblaivus vairuotojas. Vyriškiui, vairavusiam automobilį „Audi A4“, nustatytas lengvas girtumas - 1.49 prom. alkoholio. Jis prisistatęs buvusiu Neringos miesto policijos pareigūnu, tačiau pažinčių neieškojo ir susitarti nebandė.

Netrukus vilniečiai nusivijo automobilį, kurio vairuotojas, pamatęs reidą, apsisuko ir patraukė atgal į miestą. Pareigūnai pasivijo pilietį, šis taip pat prisistatė buvęs aukštas Palangos policijos pareigūnas. Jam nustatyta leistina alkoholio norma - 0.21 prom.

Reido metu nauja tai, kad pažeidėjai galėjo už savo pažeidimus sumokėti vietoje, pasinaudoję banko kortele. Pagyvenusi ponia, vykusi į kapines, vairavo senutėlį automobilį „Opel Kadett“. Ji kažkaip pražiopsojo, kad prieš mėnesį pasibaigusi jo techninė apžiūra. Ponia buvo nustebusi, kad baudą ji galėjo sumokėti vietoje. Kai motociklininkas atsinešė kasos aparatą, ir brūkštelėjus mokėjimo kortele procedūros buvo atliktos. Moteriai nuskaičiuoti 52 litai.

Rimkų gatvėje vykusioje akcijoje dalyvavo trys policijos ekipažai, bei du motociklininkai. Nuo 19 iki 21.30 val. sustabdyta 250 automobilių. Užfiksuoti 5 šiurkštūs pažeidimai. Trijų vairuotojų organizme rasta leistina norma alkoholio.