Į ligoninę nuvyko patys

Kaip DELFI teigė šaltiniai, trečiadienio vakarą į Kauno klinikas buvo pristatytas pašautas jaunuolis.

Kauno apskrities VPK budintis pareigūnas patvirtino, kad toks įvykis buvo.

„Nieko negalime komentuoti. Mestos didelės policijos pajėgos. Daugiau komentarų bus ryte“, - į platesnius komentarus ketvirtadienio naktį nesileido budintis pareigūnas.

Kauno greitosios medicinos pagalbos budintys medikai patvirtino, kad trečiadieno vakarą buvo iškvietimas į Aukštuosius Šančius. Tačiau, neoficialiomis žiniomis, iškvietimą atšaukė patys policijos pareigūnai, nes sužeistieji jau buvo išgabenti į medicinos įstaigą.

Deja, 1995 metais gimusio vaikino gyvybės išgelbėti nepavyko. Pirminiais duomenimis, ginkluoto konflikto metu šalia Šančiuose esančio stadiono sužeisti dar du žmonės. Aiškėja, kad žuvęs vaikinas įvykio vietoje atsidūrė visiškai atsitiktinai ir net nedalyvavo konflikte.

Policija metė dideles pajėgas įtariamojo paieškai.

Iš ligoninės pasišalino

Policija praneša, kad trečiadienį apie 21 val. 30 min. Medvėgalio g., asmuo iš nenustatyto ginklo šovė ir sužalojo automobilyje „Honda Civic“ sėdėjusį vyrą (gimusį 1995 m.). Kulka pataikė januoliui į krūtinę - nuo patirto sužalojimo jaunas kaunietis mirė atvežtas į ligoninę.

Tas pats asmuo toje pačioje vietoje apšaudė šalia namo buvusį vyrą (gimusį 1995 m.), kuris dėl šautinių žaizdų kojose paguldytas į ligoninę ir vyrą (gimusį 1994 m.), kuris dėl ausies sužalojimo buvo pristatytas į ligoninę, iš kur pasišalino.