Policijos atstovai praneša, kad kontrabandos vertė siekia apie 60 tūkst. eurų.

Trys jauni vyrai, Kauno apskrities gyventojai, (g. 1988 m.; g. 1988 m.; g. 2001 m.) – jau anksčiau buvo žinomi policijos pareigūnams.

Sulaikymo metu pas vieną iš įtariamųjų rasti 4 paketai (apie 5 kg galimai narkotinių medžiagų), kurios buvo paslėptos siuntoje – kibiruose su žemėmis.

Kratų metu rastos ne tik galimai narkotinės medžiagos, bet ir 9000 eurų grynųjų pinigų. Dviems vyrams skirta kardomoji priemonė – 3 mėnesių suėmimas, o vienam – mėnesio laiko suėmimas.

Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kontrabandos pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 199 str. 4 d. ir dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 3 d. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Ikiteisminį tyrimą atlieka ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją