Vilniaus policija informavo, kad šeštadienį 17.45 val. buvo gautas pranešimas, kad Pilaitės rajone, Tolminkiemio gatvėje, nepilnamečiai vairavo baltos spalvos „Mercedes Benz“ ir atsitrenkė į kitą daugiabučio kieme stovintį automobilį.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad joks automobilis nebuvo apgadintas.

Aiškinantis įvykio aplinkybes, moteris (gim. 1974 m.) papasakojo, kad atvyko minėtu automobiliu, jį pastatė daugiabučio kieme.

Pasirodo, kad moters vaiko 12-metis draugas iš jos striukės kišenės išsitraukė transporto priemonės raktelius ir nusprendė jį perstatyti. Teigiama, kad vaikas su dviem draugais (gim. 2012 m. ir 2013 m.) važiavo automobiliu.

Moteris pretenzijų neturėjo, vairavimo fakto nematė, dėl to pareiškimas nebuvo parašytas.

Anot policijos, apie įvykį buvo gautas dar vienas pranešimas, apie 17.55 val. pranešėjas teigė, kad vaikų grupė kieme važiavo „Mercedes Benz“ automobiliu. Pranešėjas teigė, kad mato, jog transporto priemonėje sėdėjo 5-6 vaikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)