Prie automobilio „BMW M3“ vairo sėdęs vaikinas jo nesuvaldė ir rėžėsi į viešojo transporto stotelę. Sunkiai sužalota nepilnametė (gimusi 2003 m.), kuriai nustatyti daugybiniai kūno sumušimai, gaktikaulio šakos lūžimas, juosmeninių slankstelių lūžiai ir moteris (gimusi 1963 m.) - jai nustatyta politrauma. Abi jos paguldytos į ligoninės reanimacijos skyrių.

Sužalojimus patyrė dar keli žmonės: vyras (gimęs 1999 m.), nepilnametė (gimusi 2003 m.), moteris (gimusi 1965 m.), moteris (gimusi 1992 m.) ir moteris (gimusi 1951 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų gydomi ambulatoriškai.

Jaunam vairuotojui ir su juo važiavusiai merginai sužalojimų išvengti pavyko. Tačiau iš karto po avarijos vaikinas į namus negrįžo. Jis uždarytas į areštinę.

Pirmadienį baigiantis darbo dienai Arnoldui Ivanauskui oficialiai pareikšti įtarimai dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo (BK 281 str. 3 dalis), pagal kurį vaikinui gresia bauda, areštas, ar laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Vaikinas per apklausą pripažino kaltę, nurodė, kad neseniai vairavo automobilį, kurio nesuvaldė ir sukėlė avariją.

DELFI primena, kad po avarijos į pagalbą nukentėjusiesiems suskubo ne tik policija ir medikai. Vyriausybės rūmus saugantys pareigūnai buvo visai šalia, tad po avarijos atskubėjo pirmieji.

O DELFI skaitytojai socialiniame tinkle tuoj pat surado vairuotojo įrašą, patalpintą vos kelios valandos iki avarijos, kad „Laikas pažadinti žvėriuką“. Socialiniuose tinkluose pastebėta ir jo asmenukė iš kitos nelaimės vietos su prierašu, „Man patinka, kai jie lekia, nes aš iš paskos galiu lėkti“.

Iki sekmadienį įvykusios avarijos vaikinas su policija reikalų neturėjęs. Tas pats automobilis buvo užfiksuotas tik gana kuriozinėje situacijoje: praėjusiais metais šį automobilį vairavo kitas asmuo, kai važiuojant Žaliuoju tiltu, ant jo nukrito vėliava.