Priėjęs operatorius pasiteiravo, kodėl degalai pilami į saloną, vyras paaiškino, kad pila į salone esančią talpą. Tada operatorius paklausė ar vyrukas ketina susimokėti, o šis tada metė kolonėlės žarną ant žemės ir puolė į automobilį, į keleivio vietą (vairuotojas buvo prie vairo). Vyrukai spruko, bet operatorius nepasidavė.

Kaip Delfi pasakojo greta į savo „Opel“ degalus pylęs vaikinas, sprunkančių vagių „Seat“ nubraukė jo mašinos sparną ir kliudė operatoriaus koją. Tačiau degalinės operatorius pripuolė prie bandančių pabėgti vagių mašinos, atidarė vairuotojo dureles ir čiupo už vairo, bandė ištraukti raktą. Trumpo susirėmimo metu iš automobilio iškrito vairuotojo telefonas. Tai pamatęs vairuotojas šoko iš važiuojančios mašinos jo pasiimti, o nevaldomas „Seat“ nuvažiavo per degalinės teritoriją, užvažiavo ant bordiūro ir sustojo ant vejos tarp dviejų stulpų (mašiną sustabdė kalvelė).

Griebęs telefoną vairuotojas nubėgo į automobilį, išvažiavo ant asfalto ir vagys paspruko. Tačiau nusikaltimo vietoje liko jo batas.

Narsusis operatorius rimčiau nenukentėjo. Tačiau greitosios pagalbos medikai jį išsivežė apžiūrai į ligoninę.

Policijos patruliai iškart puolė ieškoti bėglių. Netrukus vagių „Seat“ buvo surastas Markučiuose, Belvederio g. Automobilis su degalų talpomis salone buvo paliktas akligatvyje prie geležinkelio. Policijos tarnybinis šuo aptiko bėglių pėdsakus, kurie nuvedė kitapus geležinkelio. Bet ten vaikšto daugybė žmonių ir šuo pėdsakus pametė.

Paaiškėjo, kad valstybiniai numeriai vogti – nuimti nuo kito automobilio. Apie numerių vagystę policijai buvo pranešta šeštadienio rytą.