Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Ugniagesiai ardė pastatpo stogą ir gesino gaisro židinį, gaisras kilo sporto klubo pirtyse.

DELFI pateikia sveikatingumo klubų „Impuls“ tinklo vadovės Silvijos Petrošiūtės komentarą:

„Sekmadienio, vasario 19 d., naktį sostinės Ozo g. esančio sveikatingumo klubo „Impuls“ baseino patalpose kilo gaisras. Į darbą 8 val. atėjusi ir dūmus pastebėjusi „Impuls“ darbuotoja iškvietė priešgaisrines gelbėjimo pajėgas. Nedelsiant atvykus gaisrininkams, gaisras buvo lokalizuotas ir greitai užgesintas. Incidento metu klube nebuvo žmonių, tad nukentėjusiųjų nėra.

Gaisras kilo vienoje iš baseino zonoje esančių pirčių, tikslios priežastys dar tiriamos. Sporto klubas yra apdraustas, patirtų nuostolių suma tikslinama.

Nors šiandien klubas yra uždarytas, klientams nereikia keisti savo sporto planų – visus atvykstančius klientus nukreipiame į bet kurį pasirinktą „Impuls“ klubą. Užtikrinome, kad jų turima narystė galiotų visuose klubuose. Apie tai, kad Ozo g. esantis klubas šiandien neveikia, klientus informavome ir vidiniais kanalais. Apgailestaujame dėl kilusių nepatogumų.

Kadangi kitos klubo zonos nenukentėjo, planuojame, kad jau rytoj klubas bus atidarytas ir veiks, išskyrus aprūkusią baseino zoną, kurios tvarkymo darbai jau pradėti. Planuojame, kad baseino erdvė vėl bus atverta klientams kelių savaičių bėgyje, iki tol klubo klientai galės naudotis visų kitų „Impuls“ klubų paslaugomis“.