Kaip pranešė policija, sausio 31 d., apie 16 val. 25 min., Vilniuje, Bazilijonų g., vyras užpuolė gatve einančią moterį (gimusią 1981 m.) ir, reikalaudamas pinigų, mobiliojo ryšio telefono, bandė atimti rankinę.

Nukentėjusiajai pavyko apsiginti ir pabėgti.

Įtariamasis (gimęs 1976 m.) buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Policijai pranešė liudininkė

Pasirodo apie įvykį pranešė liudininkė, ji teigė, kad mato, jog parke vyras tampo moterį, reikia skubios pareigūnų pagalbos.

Delfi pavyko sužinoti, kad moteris ėjo iš parduotuvės, prie jos priėjo vyras, kuris pareikalavo pinigų, šiai atsakius, kad neturi, jis pabandė atimti rankinę. Moteris grūmėsi su įtariamuoju, jis trenkė moteriai per veidą, stumdė ir vis reikalavo pinigų.

Moteriai pavyko pabėgti, pasirodo, kad ji spėjo įtariamąjį dar ir nufotografuoti. Atvykus pareigūnams, šalia įvykio vietos, pareigūnai sulaikė vyriškį.

Sulaikytas įtariamasis viską neigė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 22 str. 1 d. (pasikėsinimas padaryti nusikalstamą veiką), 180 str. 1 d. (plėšimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją