Smurtas namuose

42-ejų panevėžietis pranešė, kad šeštadienį apie 22.00 val. namuose prieš jį smurtavo neblaivi 40-metė sutuoktinė. Pora gyvena kartu. Moteris sulaikyta.

55-erių moteris, gyvenanti Panevėžyje, pranešė, kad sekmadienį, gegužės 29 d., apie 00.10 val. neblaivus 61-erių sutuoktinis, gyvenantis kartu, smurtavo matant nepilnametei dukrai. Vyras sulaikytas.

Šeštadienį, 22.55 val., Raseinių r. sav., Norgėlų kaime, Suvalkiečių gatvėje, namuose neblaivus (2.74 prom.) vyras, gim. 1982 m., sumušė neblaivią (2.06 prom.) moterį, gim. 1967 m. Nukentėjusioji į gydymo įstaigą nesikreipė. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną 17.50 val. Joniškio r. sav., Žadvainių k., Beržų g. namuose po išgertuvių neblaivus (1,58 prom.) vyras, gim., 1978 m., sumušė neblaivią ( 1,40 prom.) žmoną, gim., 1963 m., bei sukėlė fizinį skausmą. Nukentėjusioji med. pagalbos atsisakė. Apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

Šeštadienį ryte, 10.12 val., Šiaulių r. sav., Lukošaičių k., namuose neblaivus (2,02 prom.) vyras, gim. 1963 m., sumušė neblaivią (2,10 prom.) sugyventinę, gim. 1973 m. Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė, apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras. Vyras uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

Šeštadienį, 18.52 val,. Šiaulių r. sav., Kuršėnuose, Kęstučio g., namuose neblaivus (1,38 prom.) kartu gyvenantis buvęs sutuoktinis, gim. 1961 m., sumušė blaivią moterį, gim. 1961 m. Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė, apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras. Vyras uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

Smurtas prieš vaikus

Šeštadienį nukentėjo ir vaikai. Apie 19.20 val., namuose įvyko konfliktas tarp vyro E. K. ir žmonos V. K. Konflikto metu vyras naudojo smurtą prieš sūnų M. K.

Apie vidurnaktį Šiaulių m. sav., Dainų g., namo kieme vyras, gim. 1957 m., sumušė savo dukrą, gim. 1984 m. Neblaivi ( 1,75 prom.) nukentėjusioji dėl pilvo ir galvos sumušimų kreipėsi į Respublikinę Šiaulių ligoninę ir po med. apžiūros priėmimo skyriuje išleista gydytis ambulatoriškai. Apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras. Vyras uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

21.40 val. Šiaulių m. sav.,Žalgirio g.,nuo 20:30 iki 21:30 val. namuose neblaivus (2,16 prom.) vyras, gim. 1975 m., sumušė mažametį sūnų, gim. 2008 m. Nukentėjusysis dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė, apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras. Vyras uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

Smurtas viešoje vietoje

20.44 val. Radviliškio r. sav., Geležinkelio g., viešoje vietoje vyras (anketiniai duomenys nustatinėjami), demonstruodamas nepagarbą aplinkai ir aplinkiniams, dėl chuliganiškų paskatų sumušė moterį, gim. 1969 m. Nukentėjusioji dėl galvos sumušimo, po med. apžiūros Radviliškio ligoninės priėmimo skyriuje, gydosi ambulatoriškai. Vyras ieškomas.

Radviliškio r. sav., Žeimių k., Vytauto g., apie 22:00 val. 18-metis vaikinas, ir kitas, kuriam vos 15-ka metų, viešoje vietoje, pašalinių asmenų akivaizdoje sumušė 13-metį. Nukentėjusysis dėl daugybinių paviršinių kūno sumušimų, po med. apžiūros Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikoje, gydosi ambulatoriškai. Pirmasis įtariamasis uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę, o antrasis, nepilnametis smurtautojas, ieškomas.

Naktį, apie vidurnaktį, Alytuje, namo laiptinėje, tarp trečio-ketvirto aukštų, pilietį L. S. gim. 1968 m., Alytuje, užpuolė vaikinas, kuris sudavė smūgį į galvos sritį, po ko L. S. nugriuvo ant žemės, o gulinčiam L. S. vaikinas įspyrė daug kartų į galvos sritį.

Vyras, gim. 1981 m., gyv. Panevėžyje, pranešė, kad apie 20.30 val. prekybos centre, Marijonų g., Panevėžyje, jam nepažįstamas vyriškis sudavė kumščiu į kairę kaklo pusę ir pasišalino.

Gauja siautėjo Druskininkuose

Kiek po 22 val. viešoje vietoje, Druskininkuose, 26-erių ir 30-ies metų vyrams, be jokios priežasties, į įvairias kūno vietas sudavė smūgius trys jiems nepažįstami vaikinai, taip juos sužalodami.

Panašiu metu, taip pat Druskininkų mieste, viešoje vietoje, be jokios priežasties keturi nepažįstami vaikinai sudavė smūgius rankomis ir kojomis piliečiui K. L. ir jį sužalojo.