Avarija „Akropolio“ aikštelėje įvyko sekmadienį, 6.46 val. Pirminiais duomenimis, automobilio „VW Passat“ vairuotojas, ketvirtame aikštelės aukšte didesniu nei įprasta greičiu važiavo nusileidimo į trečią aukštą link, tačiau nepamatė priešpriešiais atvažiuojančio sniegą valančio nedidelio traktoriaus, kuris susidūrimo metu tiesiog sumaitojo lengvojo automobilio priekį. Kad greičio būta nemažo, byloja ir traktoriaus bei automobilio susidūrimo stiprumas.

Po susidūrimo iššovė lengvojo automobilio saugos oro pagalvės. Jos abi buvo kruvinos, tad galima spėti, jog avarijos metu nukentėjo ne tik keleivis, bet ir vairuotojas, kuris paspruko iš avarijos vietos. Atvykę medikai keleiviui suteikė pirmąją pagalbą.

Apgadintas ne tik lengvasis automobilis. Traktoriui taip pat reikės remonto, kad jis ir vėl galėtų gramdyti ledą bei sniegą.

Įvykio vietoje ilgai buvo svarstoma, kaip ištraukti automobilį iš traktoriaus gniaužtų taip, kad „VW Passat“ nebūtų dar labiau sumaitotas.

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes ir artimiausiu metu tikisi nustatyti vairuotoją-bėglį, kuris ankstyvą rytą sukėlė avariją.

Daugiau skaitykite čia.