Supyko, nes paprašė cigaretės

V. Zaikinas su broliais Vidu ir Audriumi Petrauskais sekmadienio vakarą gėrė alų brolių namuose. Petrauskai pasiūlė svečiui sriubos ir visi nuėjo į kitame namo gale esančią virtuvę.

Bevalgant sriubą V. Petrauskas paprašė V. Zaikino cigaretės, tačiau šis atrėžė, kad ir jis pats turi rūkalų. Menkas kivirčas sukėlė neįtikėtiną V. Zaikino pykčio protrūkį.

Netrukus V. Petrauskas pakilo nuo stalo ir nuėjo atgal į svetainę, kur kiek anksčiau buvo girtaujama. Iš paskos nusekė ir V. Zaikinas – atėjęs į svetainę žudikas rado V. Petrauską sėdintį fotelyje. Priėjęs iš nugaros žudikas persisvėrė ir kelis kartus smogė peiliu V. Petrauskui į krūtine. Vėliau skerdikas perrėžė aukai gerklę.

Tuo metu į svetainę įėjo A. Petrauskas – pamatęs kraujuotą žudiką ir susmukusį brolį jis puolė bėgti, bet kur kas jaunesnis užpuolikas jį sučiupo dar koridoriuje ir subadė.

Užsinorėjo sekso

Pamatęs, kad auka nejuda, V. Zaikinas prisiminė, kad namuose gyvena nužudytų Petrauskų sūnėnas Nerijus su 19 metų sugyventine Deimante Staniulyte.

Žudikui po skerdynių užėjo noras pasimylėti.

Pasibeldus į merginos duris ši atidarė ir pasakė, kad Nerijaus namuose nėra.

„Man jo nereikia, man reikia tavęs“, - atrėžė V. Zaikinas.

Dviejų mažamečių vaikų, kurie tuo metu miegojo, mamai visas kruvinas žudikas pasiūlė pasimylėti, tačiau mergina atsisakė.

Tuomet užpuolikas smogė D. Staniulytei peiliu į krūtine. Pargriuvusi mergina ėmė šauktis pagalbos, o prišokęs žudikas norėdamas ją nutildyti perrėžė gerklę.

Tačiau žudiką ir toliau kankino sekso alkis - V. Zaikinas numovė merginai kelnes ir kelnaites. Tik tuomet žudiko protas kiek prašviesėjo.

„Stovėjau ir galvojau – ką aš darau?“, - atsitokėjo tris žmones nužudęs V. Zaikinas.

Tuomet į namus grįžo D. Staniulytės sugyventinis N. Petrauskas, kuris nubėgęs į kaimą iškvietė medikus ir policiją.

Tuo tarpu žudikas grįžo namo, nusiprausė, išgėrė kavos ir nuėjo miegoti. Netrukus jis buvo sulaikytas.

Antradienį Kėdainių rajono apylinkės teismas leido V. Zaikiną suimti trims mėnesiams.

Žudikui gresia kalėjimas iki gyvos galvos.