Apie nelaimę pranešta kelios minutės po 10 val. ryto. Nurodyta, kad Eišiškių plente esančioje įmonės teritorijoje per avariją sužalotas vyras.

Nuo patirtų sužalojimų 1985 m. gimęs Kazachstano Respublikos pilietis, mirė iš karto.

Policijos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes ir kodėl gana stipriai jaučiamu alkoholio kvapu 1980 m. gimęs vyras, pražudytojo tautietis ir kolega, sėdo prie krovininio automobilio „Mercedes Benz 1844LS“ vairo.

Įmonės teritorijoje sunkvežimiu važinėjęs vairuotojas mašiną gerokai apdaužė, automobilio „Mercedes Benz 1844LS“ puspriekabe „Lamberet“ kliudė stovintį automobilį „VW Sharan“.

Po to mirtinai sužalojo jauną žmogų, kuris stovėjo pravažiavime tarp dviejų angarų.

Greičiausiai, išsigandęs, vairuotojas iš karto po tragiško įvykio spruko. Sulaužęs užrakintus metalinius vartus, iš teritorijos jis pasišalino. Visgi po 15 min. vairuotojas su krovininiu automobiliu ir priekaba grįžo atgal į įvykio vietą.

Policijos pareigūnams ne iš karto pavyko vyro girtumą nustatyti alkoholio matuokliu. Prie sunkvežimio vairo buvęs vyras iš karto nesubegėjo papūsti. Kiek pats atsitokėjęs po įvykio jis pagaliua psitikrino alkoholio matuokliu. Nustatytas 2,19 prom. girtumas.

D. C. uždarytas į areštinę.