Dvyliktoką grigiškiečiai apie pietus pastebėjo pavojingai „Audi“ automobiliu manevruojantį gatvėmis. Policijos pareigūnams buvo pranešta, kad įžūlus ir taisyklių nepaisantis vairuotojas sustojo ties „IKI“ parduotuve.

Tačiau ilgai septyniolikmetis čia neužsibuvo. Prie „Audi“ vairo sėdęs paauglys vėl išvažiavo ieškoti nuotykių. Nebeilgam. Automobilio nesuvaldęs septyniolikmetis rėžėsi į sieną. Laimingo atsitiktinumo dėka jaunuolis išvengė rimtų sužalojimų. Tik po to vaikino tėvas sužinojo, kad sūnus važinėjosi jo automobiliu. Paaiškėjo, kad „Audi“ paimtas savavališkai.

Paauglio elgesys policijai iškarto sukėlė įtarimų, tad septyniolikmečiui teko pasitikrinti ir alkoholio matuokliu. Paaiškėjo, kad jis buvo gerokai prisišventęs – nustatytas vidutinis – 2,29 prom. girtumas.

Šimtadienininkui, kuris dar nė neturi vairuotojo pažymėjimo, atsakomybės išvengti nepavyks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)