Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Šilutės rajono policijai bei Šilutės medikams. Deja, jie žmonėms padėti jau negalėjo.

Po smūgio į medį užsidegusiame automobilyje įkalinti žmonės negalėjo išsivaduoti. Pirminiais duomenimis, pragariškai žuvo du žmonės. Vienas žuvusiųjų - vyras.

Automobilis priklauso 1994 m. gimusiam Vileikių kaimo gyventojui, tačiau dar neaišku, ar jis yra vienas žuvusiųjų. Policijos pareigūnai bandė su juo susisiekti, tačiau daugiau nei valandą po avarijos vaikino niekaip nepavyko rasti. Apklausiami vaikiną pažįstantys žmonės. Visi vaikiną apibūdino kaip sportišką ir visai nevartojantį alkoholio. Kol kas neskubama skelbti, kad žuvo būtent automobilio savininkas.

Aiškinamasi abiejų žuvusiųjų asmenybės. Taip pat aiškinamasi, kokios lyties buvo antras automobiliu važiavęs žmogus.

Įvykio vietoje dirbantys pareigūnai aiškinasi kas žuvo sudegus "Hyundai" automobiliui. Įtariama, kad gana pavojingoje vietoje vairuotojas galėjo viršyti greitį ir dėl to nulėkė nuo kelio. Be to, automobilio priekis stipriai sumaitotas nuo smūgio į medį.

Policijos pareigūnai nustatė, kad eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas V. P., gimęs 1994 metais ir kartu važiavęs keleivis S. K., gimęs 1970 metais. Žuvusiųjų tapatybės galutinai bus patvirtintos atlikus ekspertizę.