Šiaulių apskrities policija praneša, kad antradienio naktį, apie 3 val. 30 min., Šiauliuose, Vilniaus g., policijos patrulių ekipažas, pastebėjo įtartinai manevruojantį automobilį „VW Passat“.

Pareigūnai sustabdė mašiną ir patikrino vairuotoją bei keleivę. Jos rankinėje rastas polietileninis maišelis su baltais milteliais bei plastikinis buteliukas su 24 rudomis tabletėmis. Įtariama, kad tai – narkotinės ar psichotropinės medžiagos.

Tęsiant apžiūrą, aptikta daugiau įtartinų daiktų: 24 tuščios kapsulės, trys šaukšteliai, vienas užspaudžiamas maišelis su narkotinių medžiagų likučiais, 11 tuščių maišelių ir elektroninės svarstyklės.

Moteris (gim. 1986 m.) uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją