Šiaulių apskrities policija praneša, kad masažuotojos iš Sakartvelo atvyko liepą. Jos išsinuomojo butą ir ėmė laukti klientų.

Dar prieš atvykdamos viename interneto portale paskelbė, jog laukia svečių ir pranešė savo gyvenamosios vietos adresą.

Liepos 13-osios vakarą suskambus prie durų skambučiui, viena moterų atvėrė duris ir apstulbo. Į butą įsiveržė 3 kaukėti vyrai ir angliškai reikalavo pinigų. Viena moteris buvo sumušta, kitai buvo ranka užspausta burną, kad negalėtų šaukti.

Sumušta 39-erių masažuotoja atidavė turėtus 700 eurų. Vienas plėšikų čiupo pinigus ir atėmė moters telefoną „Xiaomi Redmi 8“.

Išsigandusi draugė plėšikams rusų kalba aiškino turinti 100 eurų ir galinti atiduoti pinigus, bet įsibrovėliai rusiškai nesuprato, todėl siūlomų eurų nepaėmė.

Sprukdami lauk, įsibrovėliai susidūrė su erotinio masažo atvykusiu klientu. Šis, pamatęs kaukėtus vyrus, bandė pasiteirauti bute buvusios moters, ar viskas gerai, bet masažuotoja skubiai užtrenkė duris.

Klientas nesėkmingai vijosi plėšikus, paskui pranešė Bendrajam pagalbos centrui.

Plėšimą tyrė Šiaulių apskrities policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai ir Šiaulių apylinkės prokuroras. Nustatyti vieną įtariamųjų padėjo rajone sumontuotos vaizdo kameros. Po mėnesio jis atsidūrė areštinėje.

Tris kartus už nusikaltimus teistas 24 metų šiaulietis mėnesiui buvo suimtas, vėliau ši kardomoji priemonė pakeista kita – intensyvia priežiūra. Tad vyras teismo laukė nešiodamas apykoję.

Kadangi kiti du įtariamieji kol kas nenustatyti, 24 metų šiauliečio byla išskirta į atskirą. Kaltinamasis stojo prieš teismą. Po poros savaičių jis turėtų išgirsti nuosprendį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją