Tačiau motociklininkas iš antrosios juostos nepasitraukė ir rėžėsi į kelininkų techniką, po to dar trenkėsi į atitvarus. Po susidūrimo motociklas nusirito daugiau, nei 100 metrų ir užsidegė. Motociklininkas žuvo, kūnas labai sumaitotas. Net neaišku ar tai vyras, ar moteris. Pareigūnai įvykio vietoje ieškojo asmens dokumentų ir motociklo numerio.

Policijos pareigūnai, įtaria, kad motociklo dokumentai galėjo sudegti. Numerio paieškos taip pat kol kas bevaisės. Kol kas nėra aišku, ar numeris, kaip ir dokumentai galėjo sudegti, ar jo visai nebuvo.

Pradiniais įvykio apžiūros duomenimis, šalmas suskaldytas į gabalus. Pagal tai ir kitus požymius manoma, kad motociklo greitis prieš pat susidūrimą galėjo būti apie 200 km/val.

Į policiją kol kas niekas, pasigedęs artimojo, nesikreipė, tad motociklą vairavusio asmens tapatybė nėra aiški.

Avarijos metu sužalotas ir vienas įmonės „Kelių priežiūra“ darbininkas. Jis išvežtas į ligoninę. Pirminiais duomenimis, jam lūžo koja.

Pasak pareigūnų, eismas neuždarytas, bet pravažiavimas apsunkintas.

Policijos pareigūnai prašo padėti nustatyti žuvusio vyro tapatybę. Jei atpažinote nuotraukoje užfiksuotą motociklą ar jums žinomas asmuo nurodytu laiku galėjo važiuoti keliu Kuršėnai–Šiauliai, prašome susisiekti su Šiaulių apskrities policijos budėtojais tel. 8 700 63702 arba 8 700 63705.

Papildyta: Vakare policijos pareigūnai padėkojo visiems skambinusiems ir paskelbė, kad žuvusio vyro tapatybė nustatyta. Tiesa, kol kas jo gimimo metai nėra nurodyti.