Policija informavo, kad Gegužių gatvėje prie konteinerių buvo rastas į kilimą suvynioto žmogaus kūnas. Policija kol kas daugiau duomenų apie įvykį neteikia, teigiama, kad pareigūnai dirba ir bando išsiaiškinti aplinkybes.

Socialiniame tinkle „Facebook“ žmonės rašo, kad apie kraupų radinį policijai pranešė vaikai. Taip pat žmonės rašo, kad į kilimą buvo suvyniota negyva paauglė.

Žmonės dalinasi informacija, kad įvykio vietoje dirba gausios policijos pajėgos.

Antradienį ryte patikslinta, kad pirmadienio vakarą rasta nužudyta 15-metė paauglė.

Kaip BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis, dėl nusikaltimo sulaikyti ir į areštinę uždaryti keturi įtariami jaunuoliai, tarp jų yra ir nepilnamečių.

Į kilimą susuktas kūnas su žaizda galvoje rastas apie 21.30 val. Gegužių gatvėje.

Įtariamieji nepilnametė (g. 2007 m.), vyras (g. 2004 m.), vyras (g. 1999 m.) ir vyras (g. 2001 m.) uždaryti į areštinę. Įtariamajai merginai šiuo metu yra 14 metų, nuo tokio amžiaus nepilnamečiai Lietuvoje jau gali būti teisiami dėl nužudymo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)