Birželio 6-osios vakare Jonavoje, Kauno ir Sodų gatvių sankryžoje, 27 metų vyras neturėdamas vairuotojo pažymėjimo ir vairuodamas jam priklausantį automobilį „Audi A4“, važiuodamas pagrindiniu keliu, susidūrė su iš šalutinio kelio į sankryžą išvažiavusiu mopedu „Aprillia“, kurį vairavo 26 metų to paties miesto gyventojas. Pastarasis vairavo mopedą būdamas neblaivus (nustatytas 1,15 promilės girtumas). Jis dėl daugybinių kūno sužeidimų paguldytas į traumatologijos skyrių.

Birželio 7-osios ryte Panevėžio rajone, Krivulių kaime, neblaivi (nustatytas 1,40 promilės girtumas) ir neturėdama vairuotojo pažymėjimo 34 metų Kėdainių gyventoja, vairuodama automobilį „Ford Fiesta“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies ir atsitrenkė į pakelės medį. Įvykio metu buvo sužeista keleivė, 36 metų Petriškių kaimo gyventoja. Ji dėl galvos traumos paguldyta į ligoninę.

Birželio 8-osios vakare Joniškio rajone, kelyje Skaistgirys–Jankūnai, 29 metų to paties rajono gyventojas vairuodamas automobilį „VW Passat“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamos transporto priemonės, nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies ir virto. Eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas. Kartu važiavęs 52 metų keleivis po medikų apžiūros išleistas į namus.

Birželio 8-osios vakare Telšių rajone, kelyje Viešvienai–Luokė–Upyna–Dirvonėnai, automobilį „VW Transporter“ vairavęs 32 metų Kelmės rajono gyventojas, nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies ir virto. Įvykio metu žuvo 35 metų keleivis. Vairuotojas dėl daugybinių sužeidimų paguldytas į traumatologijos skyrių.

Birželio 9-osios pavakare Raseinių rajone, kelyje Ariogala–Raseiniai–Kryžkalnis, pirminiais duomenimis neblaivus 28 metų Raseinių gyventojas, neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, vairuodamas automobilį „Ford Fiesta“ nepasirinko saugaus važiavimo greičio, dėl to automobilio nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies ir virto. Eismo įvykio metu buvo sužalotas 29 metų keleivis, Raseinių rajono gyventojas. Pastarasis dėl rankos lūžimo paguldytas į traumatologijos skyrių.

Birželio 10-osios vakare Šilutės rajone, Gaidelių kaimo teritorijoje, kelyje Kaunas–Jurbarkas–Klaipėda, 29 metų to paties rajono gyventoja vairuodama automobilį „Audi 100“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, dėl to automobilio nesuvaldė ir atsitrenkė į šalikelėje stovėjusį automobilį „VW Jetta“. Eismo įvykio metu žuvo automobilio „VW Jetta“, vairuotojo vietoje sėdėjęs 77 metų vyras. Taip pat sužalotas šalia automobilio šalikelėje stovėjęs 22 metų Šilutės rajono gyventojas, kuris dėl galvos traumos išvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę.

Birželio 11-osios naktį Tauragės rajone, Šidagių kaimo teritorijoje, kelyje Skaudvilė–Adakavas–Nemakščiai, 21 metų šio rajono gyventojo vairuojamas automobilis „Audi 80“ kliudė ir mirtinai sužalojo važiuojamojoje dalyje gulintį 17 metų vaikiną, Skaudvilės miestelio gyventoją.