Avarija įvyko likus kelioms minutėms iki 1 val. nakties. Automobiliai susidūrė Kalvarijų gatvėje, ties 142 numeriu pažymėtu pastatu. Pranešta, kad nukentėjo, mažiausiai, vienas žmogus.

Pirminiais duomenimis, į sostinės centro pusę "Saab" automobilio vairuotojas važiavo Kalvarijų gatve, kai susidūrė su "Audi", kurio vairuotojas pristabdė ir ketino pasukti į kiemus.

Neatmetama, kad "Saab" automobilio vairuotojas lėkė viršydamas leistiną greitį. Jis dar bandė išvengti susidūrimo, tačiau nepavyko.

Nuo smūgio "Saab" įlėkė į daugiabučių kiemą, kur trenkėsi į "Mazdą", šiek tiek kliudė netoli stovėjusį "Opel" ir sustojo tik priekiniu ratu užšokęs ant "Audi" priekio.

Ugniagesių pagalbos prireikė "Saab" keleivio vietoje važiavusiai merginai. Supjaustę automobilį ir išlaisvinę merginą ugniagesiai ją perdavė medikams.

Siaubingą smūgio garsą išgirdę netoliese buvę žmonės atbėgo pažiūrėti kas įvyko. "Saab" vairuotojas ėmė slėpti veidą, tačiau pareigūnai jį sugavo ir tuoj pat pasodino į tarnybinį automobilį. Įtariama, kad didelę avariją sukėlęs vairuotojas gali būti neblaivus.

Policijos pareigūnai aiškinasi tikslias įvykių aplinkybes.