Paskutinis F grupės mačas tarp lietuvių ir anglų sekmadienį vakare, tad iš atvykę palaikyti Anglijos rinktinės sirgaliai drąsiai ir garsiai leidžia sau linksmintis. Visgi linksmybės, kai dūžta indai baruose, ne itin malonios.

Vilniaus vyriausiojo policijos komisariate budintis atsakingas pareigūnas DELFI sakė, kad didesnių neramumų sirgaliai, bent jau iki vidurnakčio, nesukėlė.

Visgi, šalia baro Vilniaus gatvėje kurį laiką budėjo sustiprintos pareigūnų pajėgos. Gatvė stovėjo ginkluoti Viešojo saugumo pareigūnai, netoliese budėjo ir policininkai.

Apie vidurnaktį Anglijos rinktinės sirgaliai išėjo į gatvę ir ėmė dainuoti stovėdami prieš juos stebinčius pareigūnus.

Visgi vienam sirgalių linksmybės baigėsi ne itin linksmai. Iš baro jis išėjo ašarodamas, kažkas papurškė į akis dujų, tad buvo iškviesti medikai, kad jį apžiūrėtų.

Papildyta spalio 8 d.: Po vidurnakčio vienas incidentas su užsieniečiais užfiksuotas. Tiesa, ne Vilniaus gatvėje, o kitame bare. Policijai vos po vidurnakčio pranešta, kad Didžioji g. esančiame bare, sulaikomas asmuo pasipriešino ir ranka du kartus sudavė apsaugos darbuotojui (g. 1969 m.) į veidą.

Policijos departamento duomenimis, nukentėjusysis dėl veido sumušimo, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis neblaivus (1,59 prom.) Didžiosios Britanijos pilietis (g. 1955 m.) uždarytas į areštinę.