57 metų moteris užvakar kreipėsi į prokuratūrą ir pareiškė, kad ją sumušė ir bandė oraliniu būdu išžaginti jos sesers sugyventinis 54 metų R.Š.

Tačiau vyriškis aiškino, kad į jį kėsinosi pati skundo autorė ir taip apkandžiojo jo varpą, kad teko kreiptis į medikus. Vyriškis dėl lyties organo sužalojimo iš tikrųjų buvo nuvykęs į ligoninę.

Vyriškiui medikai suteikė pagalbą, tačiau nespėjo surašyti pažymos, nes šis pabėgo iš ligoninės. Tai medikai pranešė policijai. Pareigūnai surado nukentėjusįjį, tačiau šis jokių pretenzijų niekam neturėjo.

Užvakar moteris, atėjusi į prokuratūrą, aiškino tapusi savo sesers sugyventinio sekso išpuolio auka. Moteris sakė, kad praėjusį šeštadienį sesers namuose Vaduvos gatvėje buvo linksminamasi.

Kai sesuo užmigo, apie 4 valandą ryto jos draugas panoro patenkinti savo aistrą oraliniu būdu. Moteris teigė priešinusis, o vyriškis prievarta žiodinęs jos burną bei mušęs.

Kai vyriškis bandė įvykdyti savo užmačias ir atlikti lytinį aktą, moteris jam įkando į varpą.

Pasak prokuratūros darbuotojų, moteriškei sužalotos lūpos.

Prokuratūra laukia ekspertų išvadų dėl moters ir vyriškio sužalojimų, tiria daiktinius įrodymus ir spręs, kam kelti baudžiamąją bylą.