Kėdainių ugniagesiai 23 val. 30 min. buvo iškviesti į Lauko gatvę. Pranešta, kad vyras kubile rado galimai nuskendusį draugą, jam kraujavo iš burnos.

Gelbėtojus kvietė greitosios pagalbos medikai.

Gydytojai prašė padėti iškelti iš kubilo galimai mirusio vyro kūną. Žmogus buvo be gyvybės ženklų. Iškėlus iš kubilo, dar mėginta jį atgaivinti. Deja, netrukus medikai turėjo konstatuoti, kad vyras (gimęs 1978 m.) mirė.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pareigūnai aiškinasi ir kito vyro mirties aplinkybes – jis rastas apie 22 val. Palangoje, Medvalakio g., daugiabučio kieme, ant suoliuko.

Ant 1982 m. gimusio vyro kūno išorinių smurto žymių neaptikta.

Įtarimų teisėsaugai kelia ir moters mirtis Kaune. Apie 14 val. 30 min. bute Sąjungos g. rasta negyva moteris (gim. 1951 m.) su kraujosruvomis ant kūno. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją