Lietuvos kelių policijos tarnyba praneša, kad nepilnametis, lenkdamas lengvąjį automobilį, nesuvaldė vairuojamo motorolerio „Derbi Senda“, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į tvorą.

Marijampolės apskrities policijos duomenimis, avarija įvyko, kai automobilio „Opel Zafira“ vairuotoja (gim. 1983 m.) suko į kairę, o motoroleriu važiuojantis penkiolikmetis jau buvo pradėjęs lenkimo manevrą.

Nukentėjusysis pristatytas į Marijampolės ligoninės priėmimo skyrių.

Apie 21 val. Kaune, Jonavos g., automobilis „Volkswagen Passat“, vairuojamas vyro (gim. 1976 m.) susidūrė su motociklu „Kawasaki“, vairuojamo vyro (gim. 1999 m.). Dėl patirtų sužalojimų motociklininkas nuvežtas į ligoninę.

Utenoje, Užpalių g., blaivus jaunuolis (gim. 2003 m.), vairuodamas automobilį BMW, nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į priekyje važiuojantį motociklą BMW F 650 GS.

Motociklininkas (gim. 1990 m.) dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją