Atnaujinta: Apie 15 val. ugniagesiai paskelbė apie gaisro lokalizavimą, t.y. ugnies plitimas sustabdytas, bet gaisras dar neužgesintas.

Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus r. sav., Kalvelių sen., Kalvelių k., Kenos g. dega parduotuvė.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos – net 5 ugniagesių autocisternos ir automobilis vandeniui vežti.

Atvira liepsna degė medinio pastato viduje, paskui ugnis išplito į palėpę ir apėmė stogą. Liepsna siautėjo apie 600 kvadratinių metrų plote.

12 val. 30 min. Delfi fotografas iš įvykio vietos pranešė, kad parduotuvė vis dar degė atvira liepsna. Į gaisrą viena po kitos važiavo ugniagesių mašinos su vandeniu. Pastatas beveik visiškai sudegė.

Gaisro priežastį aiškinsis ugniagesių tyrėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją