Policijai apie įvykį pranešta sekmadienį 18.54 valandą.

J. Imbrasas sako, kad automobilio, į kurį jis atsitrenkė, vairuotojas, jo požiūriu, buvo „ne kondicijoje“. „Man taip pasirodė“, - sakė politikas.

Po avarijos jaunuolis, remiantis politiko žodžiais, pasišalino iš įvykio vietos.

„Važiavau Mokyklos gatve, mano gatvė buvo pagrindinė. Važiavome su žmona ramiai šnekučiuodamiesi, buvome užvažiavę į svečius. Išvažiavau tik į gatvę, važiuoju Jeruzalės link. Iš dešinės pusės yra tokia Miežių gatvė ir toks nuolydis į tą gatvę. Tik žiūriu „tūūūū“ atlekia automobilis didžiuliu greičiu, aš ant stabdžių. Bet žinote, mašina 2 tonas sveria... Važiavome gal 40 km/h greičiu, taip negreitai, nes mes tik išvažiavom. Bet kai didžiuliu greičiu atlėkė, žmona tik sušuko iš išgąsčio, aš stabdžiau ir bambtelėjau į priekinį ratą“, - sako J. Imbrasas.

Pasak politiko, šeštos klasės BMW vairavo apie trisdešimties metų aukštas jaunuolis, kuris, jo požiūriu, elgėsi keistai, atrodė pasimetęs.

„Jis lakstė čia derėtis. Bet ką galvoju čia derėtis? Policiją iškviečiau iš karto. Ką, pradėsi čia žaidimus? Trynėsi, lakstė, paskui žiūriu: tik sėdo ir, matyt, ant trijų ratų nuvažiavo“, - sako tvarkietis.

Pasak J. Imbraso, priekinis BMW ratas buvo beveik palindęs po jo automobiliu ir stipriai apgadintas. Politikui pasirodė, kad priekinis BMW ratas po avarijos liko kreivas.

„Jis nuvažiavo svirduliuodamas“, - sako pašnekovas.

J. Imbraso teigimu, jis girdėjęs, kad policija gavo žinių, kad tame pačiame kvartale automobilis užkabino tvorą.

„Mano stažas - 47 metai. Vis galvodavau, kaip čia tos avarijos įvyksta. Tai šiandien sužinojau", - juokėsi politikas.

Pasak J. Imbraso, jo automobiliui „VW Touareg“ apgadintas priekis.

„Variklis dirba, radiatorius lyg bėga... Priekis aplamdytas nemažai. Nežinau, sunku pasakyti", - sakė J. Imbrasas.