Kaip DELFI trečiadienio vakarą teigė Kauno policijos budintis pareigūnas, vyriškis siautėjo savo bute, kuris yra šeštajame dešimties aukštų daugiabučio namo aukšte.

Vyras daužė savo buto langus, pro langą mėtė butelius ir kitus daiktus, bei neįsileido policijos pareigūnų. Baimintasi, kad vyras gali ne tik sužaloti save, bet ir aplinkinius.

Į Palemoną atvyko ne tik policija, bet ir medikai bei ugniagesiai-gelbėtojai.

Apie 23.30 val. vyras aprimo, o pareigūnams pavyko surasti vyro giminaitę, kuri bandė įkalbėti vyrą atidaryti duris. Vietiniai gyventojai pasakojo, kad panašus atvejis buvo prieš kelis metus, tuomet atvykusi sesuo rado bendrą kalbą su broliu. Tačiau šįkart jai to nepavyko padaryti, nes vyras užmigo.

Tuomet buvo iškviestas raktininkas, kuris per šarvuotas duris padėjo policininkams patekti į vidų. Tuo metu vyras jau buvo pabudęs ir vėl pradėjęs siautėti: keikdamasis per langą toliau mėtė įvairiausius daiktus, rūbus ir net krepšinio kamuolį. Apie 1.30 val. policija įsiveržė į butą ir sulaikė 43 metų vyriškį.

Kaimynai teigė, kad vyras siautėja jau nebe pirmą kartą. Pavartojęs alkoholinių gėrimų tapdavo agresyvus, svaidydavo daiktus per langus. Prieš kelis metus žemyn iš to pačio buto skriejo ir televizorius, ir DVD grotuvas.