Šeštadienį, 16.37 val., buvo gautas pranešimas apie gaisrą Širvintų rajone, Gelvonų seniūnijoje, Liukonių kaime. Gyvenamajame name degė sofa-lova. Ugniagesiai iš jo išvedė dūmais apsinuodijusį namo savininką, kuris buvo perduotas medikams ir išvežtas į ligoninę.

Penktadienį vidurdienį Molėtų rajone, Giedraičių seniūnijoje, Pašilių kaime, liepsnojo kemperis. Gaisro metu sprogo viduje buvęs dujų balionas, kemperis sudegė, aplinkui išdegė žolė.

12.53 val. gaisras kilo Anykščių rajone, Svėdasų seniūnijoje, Vikonių kaime. Viename iš daugiabučio butų degė virtuvė. Gaisro metu apdegė virtuvės spintelės, namų apyvokos daiktai, sofa-lova, aprūko sienos ir lubos bei laiptinė. Autonominio dūmų detektoriaus bute nebuvo.

Sekmadienio naktį, 00.43 val., Kauno rajone, Ringaudų seniūnijoje, Mitkūnų kaime, degė garažas, esantis nuosavame name. Gaisro metu jame sudegė sudėti daiktai, ugniagesiams teko laužti garažo duris. Name buvo įrengtas dūmų detektorius.

19.16 val. gaisras kilo Biržų rajone, Pabiržės seniūnijoje, Likėnų kaime. Gyvenamajame name degė kambarys. Gaisro metu kambaryje apdegė namų apyvokos daiktai, nuo karščio išdužo 4 langai, aprūko gretimas kambarys ir veranda, apsilydė vandens šildytuvas.

22.31 val. Jurbarke, Mituvos Sodo 1-ojoje gatvėje, liepsnojo medinis pastatas. Gaisro metu jis sudegė.

Sekmadienį, 5.21 val., gautas pranešimas, kad Kėdainiuose, Didžiojoje gatvėje, prie Muzikos mokyklos dega renovuojamas pastatas. Statybvietėje atvira liepsna degė statybinis bokštelis. Gaisro metu sudegė visos jo degiosios detalės, apsilydė šalia stovėjusio krano žibintai.

Apie 6 val. ryto Ukmergės rajone, Deltuvos seniūnijoje, Leonpolio kaime, iš UAB „Zujų paukštynas“ paukščių fermos veržėsi dūmai. Paukštyne, elektrikų dirbtuvėje, degė į krūvą sukrauti elektros prietaisai ir laidai. Gaisro metu aprūko patalpa.

18.09 val. Akmenės rajone, Kivylių kaime, dūmai veržėsi iš mūrinio ūkio paskirties pastato. Gaisro metu išdegė patalpa, sudegė restauruojamas motociklas. Ugniagesiai iš sandėlio spėjo išstumti traktoriuką žolei pjauti.

Penktadienį, apie 17 val., Vilniaus ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į Žirmūnų gatvę gelbėti vaiko, kurio koja buvo užstrigusi tarp dviejų medžio kamienų 1,2 m aukštyje. Naudodami pneumatines pagalves, jie vaiką išlaisvino. Po medikų apžiūros berniukas buvo išleistas namo.

Tos pačios dienos vakare gautas pranešimas, kad Marijampolės savivaldybėje, Pietarių kaime, Šešupėje rastas skenduolis. Ugniagesiai gelbėtojai iš upės ištraukė apirusį žmogaus kūną.

17.55 val. pranešta, kad Marijampolės savivaldybėje, Aleksandravo kaime, „Orlen“ degalinės teritorijoje, yra išsiliejęs didelis kiekis degalų. Ugniagesiai surinko 30 kv. m plote išsiliejusius teršalus – dyzelinius degalus.

Praėjusią parą šalies ugniagesiai gelbėtojai 32 kartus vyko šalinti dėl stipraus vėjo ant kelių, automobilių ir pastatų užvirtusių medžių. Pusę šių gelbėjimo darbų jie atliko Klaipėdos apskrityje. 13.41 val. buvo pranešta, kad Vilniuje, Smėlynės Sodų gatvėje, vaikų žaidimo aikštelėje pavojingai pasviręs didelis medis. Ugniagesiai jį nupjovė ir sutvarkė.

19.19 val. gautas pranešimas, kad Šilutės rajone, Saugų seniūnijoje, Alkos kaime, ant automobilio užvirto medis. Vykdami į šį iškvietimą, ugniagesiai pakuliui, ties Vytulių kaimu, nuo važiuojamosios kelio dalies patraukė medį, kuris trukdė eismui. Alkos kaime medis buvo užvirtęs ant automobilio „Nissan Tida“. Ugniagesiai jį patraukė ir supjaustė.

19.35 val. pranešta, kad Klaipėdos rajone, Dovilų seniūnijoje, kelyje Grobštai – Žiaukų kaimas, ant automobilio užvirto medis. Jį nuo automobilio „Volkswagen Passat“ ugniagesiai nukėlė ir patraukė į šalikelę. Vykstant iki Žiaukų kaimo gelbėtojai nuo kelio patraukė dar kelis medžius. Važiuodami į Agluonėnų pusę, ugniagesiai pastebėjo virš kelio pavojingai pasvirusius dar 3 medžius. Ugniagesiai nupjaustė į kelio pusę pasvirusias šakas.

Tuo pačiu metu buvo gautas pranešimas, kad Šilutės rajone, Juknaičių seniūnijoje, Pašyšių kaime, ant namo užvirto medis ir nutraukė elektros laidus. Atvykę ugniagesiai pastebėjo, kad nuvirtę 3 medžiai, jie nutraukė tarp sodybų einančių laidų liniją. Ugniagesiai palaukė, kol atvyko elektrikai ir išjungė elektros tiekimą aukštos įtampos laidais. Tuomet pašalino medžius nuo gyvenamojo namo ir įvažiavimo.

19.42 val. pranešta, kad Klaipėdoje, prie Jaunimo gatvės, ant automobilio užvirto medis. Krisdama medžio šaka išdaužė automobilio „Volkswagen Touareg“ priekinį stiklą ir nukrito ant šalia stovinčių dviejų automobilių. Jie neapgadinti. Ugniagesiai šaką patraukė.