Policija informavo, kad šeštadienį, birželio 12 d., apie 20.20 val., pareigūnai Jonavos r., Markutiškių k., patikrinimui sustabdė automobilį BMW, kurio keleivis (gim. 1995 m.) su savimi turėjo plastikinį maišelį su augalinės kilmės galimai narkotinėmis medžiagomis.

Po maždaug 6 valandų, apie 3 val., pareigūnams atvykus į iškvietimą Jonavoje, P. Vaičiūno g., dėl viešosios rimties trikdymo, bendraujant su pažeidėju ir apžiūrint patalpas, bute rastas vienas augalas, galimai narkotinė medžiaga.

Taip pat atliekant kratą rasti ir 44 folijos ritinėliai su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga. Radus galimai narkotines medžiagas anksčiau teistas jonavietis (gim. 1996 m.) pradėjo agresyviai elgtis, šūkauti, o sulaikomas ėmė priešintis pareigūnams sudavė uniformuotam Kauno apskr. VPK Jonavos r. PK pareigūnui, kuris, po medikų apžiūros, gydomas ambulatoriškai.

Neblaivus (nustatytas 1,89 prom. girtumas) vyras uždarytas į areštinę, jo atžvilgiu pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas – pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 286 str., dėl pasipriešinio valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Ikiteisminius tyrimus organizuoja ir jiems vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)