Liepos 21 d., 16 val. 20 min., Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje buvo sulaikytas vyras (g. 1984 m.), kuris ketino platinti narkotines medžiagas Šalčininkų rajone. Pastarasis, atpažinęs policijos pareigūnus, siekdamas sunaikinti įkalčius bandė pabėgti, tačiau netrukus policijos pareigūnų buvo sulaikytas. Apžiūros metu pas jį buvo rasti keli lankstinukai su narkotine medžiaga. Apžiūrint jo automobilį buvo rasta metadono, kurį jis ketino platinti Šalčininkų rajono gyventojams, praneša Vilniaus apskrities policija.

Tęsiant policinę priemonę Vilniuje, Savanorių prospekte buvo sulaikytas dar vienas vyras (g. 1977 m.), įtariama platinęs narkotines medžiagas. Pas jį rasta dar keliasdešimt folijos lankstinukų su narkotine medžiaga.

Tęsdami policinę priemonę pareigūnai atliko neatidėliotinas kratas Vilniuje, viename iš daugiabučių Savanorių prospekte, kur buvo rastas, kaip įtariama, didelis kiekis narkotinės medžiagos, keli tūkstančiai eurų, gautų įtariama iš nusikalstamos veiklos.

Policinės priemonės metu sulaikyti 8 asmenys, 6 iš jų čigonai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 1 dalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)